De menukaart

Fotografie

Voor food en restaurant fotografie zijn er verschillende opties. Zo kan er worden gekozen om ons voor een fotoshoot per gerecht te boeken. Dit is handig als u bijvoorbeeld maar 2 of 3 gerechten op de foto wilt hebben. Per gerecht ontvangt u dan minstens 4 bewerkte foto’s. Maar er kan uiteraard ook gekozen worden voor langere fotoshoots van 1,5 of 2,5 uur. Tijdens deze fotoshoots worden er foto’s van het interieur en exterieur gemaakt en uiteraard foto’s van de gerechten. Ook kunnen er mooie portretfoto’s van het personeel worden gemaakt. Uiteraard geldt hoe meer tijd, hoe meer verschillende gerechten er gefotografeerd kunnen worden.

Per gerecht
€35
4+ foto's
 
 
 
Premium
€325
Ongeveer 2,5 uur
10+ foto's van interieur
4+ foto's per gerecht
5+ foto's van personeel

Alle fotoshoots zijn altijd inclusief:

  • Bewerkte foto’s;
  • Lage resolutie (voor web) en hoge resolutie (voor print) foto’s;
  • Alle foto’s zijn vrij van rechten (vrij te gebruiken);

Binnen een straal van 35km rondom Eindhoven berekenen wij geen reiskosten. Daarbuiten zijn de reiskosten €0,15 per km.
Tarieven zijn exclusief 21% BTW.

Social media

Social media is zeker voor de horeca erg belangrijk. Het bijhouden kost echter veel tijd. Wij kunnen u hier bij helpen! Het verzorgen en plaatsen van mooie content behoort tot onze diensten. Heeft u interesse in hulp bij social media? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Webdesign

Van simpele websites met één pagina tot aan grote websites; alles is mogelijk! En door onze snelle levertijden is het mogelijk om al binnen één week volledig online te zijn. Daarnaast verzorgen wij ook de hosting en domeinnaam tegen een scherp tarief. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Video productie

Naast fotografie houden wij ons ook bezig met het produceren van mooie video’s. De video’s worden geproduceerd en afgeleverd in hoge kwaliteit 4K-resolutie. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Design en drukwerk

Logo’s, menukaarten, flyers; wij ontwerpen graag voor u. Naast het ontwerpen kunnen wij ook het drukwerk verzorgen en afleveren. Neem contact met ons op voor meer informatie.